Loopbaancoaching

Weet jij niet welke richting jij op wilt in je carrière? Ben je zoekende naar een juiste functie of opleiding?  Wil je gewoon meer plezier en voldoening uit je werk halen? Of wil je gewoon iets anders, maar je weet niet waar te beginnen?

Kortom, heb je een duwtje in de goede richting nodig?

Dit duwtje geef ik!

Wat levert loopbaancoaching je op?

Ik help je om inzicht te geven in de keuzes die je kunt maken in je werksituatie. Na de sessies zul je weten welke stappen je kunt zetten om weer het geluk te vinden in je carrière.

Het coachtraject bestaat uit vier sessies. We gaan in de eerste drie sessies vooral op zoek naar de waarden die je belangrijk vindt en de talenten waar je over beschikt. Hier horen ook thuiswerk opdrachten bij.

In deze sessies gaan we ook onderzoeken wat voor jou belangrijk is qua arbeidsvoorwaarden en bij welke soorten bedrijven je past.

In de laatste sessie bepalen we een strategie die voor jou gaat werken. Hierin staan de actie stappen die jij kunt nemen om weer gelukkig te worden in je carrière.

Wil je aan de slag met mij?

Graag!

Neem contact op voor het inplannen van een vrijblijvend intake gesprek.

Particulieren

109 incl. BTW per sessie
  • Wat is inbegrepen?
  • Reistijd en reiskosten
  • Intake

Wil je weten wat anderen van mij vonden?

Ik heb beter grip gekregen op wat ik kan, ook door de goede samenvattingen van Carlijn. Mijn doel was beter inzicht wat mijn volgende stap moet zijn en hoe ik die kan zoeken. Ik weet nu beter wat ik kan en wat mijn talenten zijn en de wensen in mijn toekomstige baan. Ik weet waar ik naar op zoek ben en ook hoe ik die eigenschappen praktisch kan vinden in het zoeken, de vacature en sollicitatieproces.

Ik vond de stappen logisch, waardoor ook prettig. Het huiswerk verschillend en de oefening die ik op afstand kon doen verrassend. Het duwtje in de rug om nu eens te vragen wat familie en vrienden van je vinden was erg interessant. Ideaal om het ‘excuus’, “ik ben in gesprek met een jobcoach” te gebruiken. Al met al maakt het de structuur sterk en dus meetbaar en evalueerbaar.

Het resultaat is voor mij zeer duidelijk ik kan er zeker wat mee en ben nu dan ook in deze richting een cursus aan het doen. Ook de persoonlijke inzichten gebruik ik in de praktijk.

Ik heb er veel aan gehad! Had van tevoren gedacht dat ik het wel lastiger vond om erover te praten. Als je zoekende bent en niet zo goed weet wat je wilt moet je diep graven. Dat houdt ook in dat je een kant van jezelf onder ogen moet komen die je al wat langer wegstopt. Daar gaat het uiteindelijk ook om. Je kunt niet verwachten dat je het antwoord op een zilver dienblad opgediend krijg, je moet er zelf achter komen. Voor m’n gevoel stelde je de juiste vragen zodat ik dat gesprek met mezelf kon voeren en toch op m’n gemak voelde.
Verder zou ik iedereen aanraden om dit traject in te gaan als je zoekende bent. Het werkt haast therapeutisch als je jezelf niet zo makkelijk kan uiten.