Over Carlijn

Mensen inspireren mij. Het boeit mij om te zien hoe communicatie werkt tussen personen, waarom soms bij iemand het glas halfvol is of juist leeg, waarom mensen een conflict hebben en hoe mensen in het leven staan. In mijn rol als coach kom ik tot mijn recht, ik blijf dicht bij mezelf en kan andere mensen helpen ook in hun kracht te staan.

Nu lever ik direct toegevoegde waarde aan de persoonlijke ontwikkeling, ik zorg ervoor dat hij of zij dichterbij geluk komt. Het leven is namelijk te
kort om te veel stress of  boosheid te voelen. Soms  lijken de actiestappen of het stukje bewustwording klein en lijkt de oplossing te  gemakkelijk, maar het werkt! Na een paar coachsessies kunnen mensen weer meer genieten. Er komt plaats voor een heldere blik en ruimte in plaats van druk.

Na de middelbare school wilde ik psycholoog worden. Ik heb een andere weg gekozen, maar via de stappen van recruiter, HR Manager en nu coach, ben ik op de plek waar ik mij thuis voel. Ik kan meerwaarde aan mensen bieden. Ik heb nu toch bereikt wat ik stiekem al heel vroeg wilde. Ik kan mensen een duwtje in de goede richting te geven en ervoor zorgen dat ze weer genieten van het leven.